VELKOMMEN TIL SKIBBY BADMINTONKLUB

 

Kære alle medlemmer

Med de senest udmeldte corona-restriktioner er vi desværre fra og med på onsdag d. 9.12. nødt til at indstille al træning og banetider resten af året. Tirsdagsmotionisterne kan træne i morgen d. 8.12.

Vi håber og satser på at vende stærkt tilbage mandag d. 4. januar.

Jeg vil benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår - selv om det bliver anderledes i år.

Pas godt på jer selv og hinanden. Vi ses i det nye år.

Mange hilsner
Susan Madsen
Formand

 

Skibby Badmintonklub tilbyder badminton for alle - ung, gammel og både på motionsplan og turneringsplan. Læs mere under menupunktet klubben i toppen eller læs her.
 
Prøveperioden, hvor nye spillere kan prøve badminton, inden kontingent opkræves, er til og med september.

Evt. spørgsmål kan rettes til:

 

Ungdom: Tina Heede: usu@skibbybadminton.dk, 28331668

Motionist: Finn Diwas, Tlf. 20133219, finn@diwas-nielsen.dk

Senior: Torben Hansen: ssu@skibbybadminton.dk 

   
Læs referater og beretninger fra generalforsamlinger her
  

Seneste nyheder    

Der afholdes generalforsamling onsdag den 19. maj kl. 19:30 i klubbens kantine. Husk coronapas og mundbind. Læs mere her.

Tilmelding til sæsonen 2020/2021 er åben og foregår via menuen "Hold" og "Holdtilmelding". Eksisterende medlemmer vil modtage en mail angående tilmeldingen. Nye medlemmer skal oprette sig forud for tilmelding, dette sker ved at oprette en profil øverst til højre.

Kære alle spillere og forældre til ungdomsspillere

Her får i en lille opdatering fra badmintonklubben i forhold til de nyeste restriktioner i forbindelse med Covid19.

Vi har netop modtaget retningslinjer (læs dem her) fra Frederikssund Kommune, som vi selvfølgelig bakker op om. Vi afventer at høre endeligt fra Badminton Danmark, men forventer at alle holdturneringer suspenderes, såvel for ungdom, senior og motionist.

Retningslinjerne får også betydning træningen for alle medlemmer og i størst grad for senior og motionist spillerne.

Helt konkret betyder det følgende, gældende fra i dag:

ALLE:

Alle spillere, trænere, forældre, søskende SKAL bære mundbind i hallen. Dette er gældende fra ankomst, og indtil træningen starter. Straks træningen afsluttes, skal der igen bæres mundbind. Der må IKKE BADES i hallens omklædningsrum.

UNGDOM:

Træningen fortsætter, som den har kørt efter sommerferien. Der må være maksimalt 50 spillere under 21 år/trænere i hallen ad gangen. Det antal kommer vi ikke op på, men med forældre i hallen kommer vi godt derop ad.

Vi skal understrege, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er gældende for forældre. Vi vil derfor gerne på det kraftigste opfordre til, at forældre IKKE opholder sig i hallen under træningen. Langt de fleste spillere kan godt gå til og fra parkeringspladsen selv.

Hvis børnene hentes af forældrene, så lav en aftale om, at I mødes på p-pladsen efter træning.

Skulle nogle af de mindste spillere (miniton) have behov for, at en forælder er til stede, er det ok. Men kun 1 forælder. Husk mundbind og hold afstand. Søskende skal så vidt det overhovedet er muligt blive hjemme.

Vi er klar over, at der kan være nogle logistikmæssige udfordringer for småbørnsforældrene, men vi håber, at det kan hænge sammen for jer.

Og vi vil samtidig gerne understrege, at vi ellers er rigtig glade for opbakningen fra jer forældre og nyder at se jer i hallen.

MOTIONIST:

Her er vi ramt af forsamlingsforbuddet på max 10 personer. Der kan dog trænes i f.eks. 2x10 personer, hvis de to grupper holdes skarps adskilt.

Der er ved at blive lavet en plan fra motionistafdelingen, og denne meldes ud derfra snarest.

SENIOR:

Som hos motionisterne er vi ramt af forsamlingsforbuddet på max 10 personer. Der kan dog trænes i f.eks. 2x10 personer, hvis de to grupper holdes skarpt adskilt.

Der er i samarbejde med Kr. Hyllinge lavet en plan for, hvordan det kan fungere i praksis, så alle kan få trænet lidt i den kommende periode.

Der meldes nærmere ud fra seniorafdelingen snarest.

Vi er klar over, at de mange restriktioner giver lidt udfordringer på flere parametre, men vi håber selvfølgelig, at glæden ved fortsat at kunne komme i hallen og spille badminton vægter højere end bøvlet med logistik, mundbind, sprit og afstand.

Vi er sikre på, at det hele nok skal lykkes ved fælles hjælp og opbakning, og vi glæder os over, at vi, trods alt, kan fortsætte med at træne, om end i ændret form.

Eventuelle spørgsmål er naturligvis velkomne, men husk at vi i bestyrelsen arbejder ganske frivilligt og ulønnet, så tjek gerne i første omgang, om I kan få svar i vedhæftede retningslinjer fra kommunen.

Spørgsmål bedes rettet til de respektive afdelingsformænd:

Ungdom: Tina Heede, 28 33 16 68
Motionist: Finn Diwas, 20 13 32 19
Senior: Torben Hansen, 21 77 58 95

På vegne af bestyrelsen,
Susan Madsen, formand

 
Skibby Rundt 2020 er desværre aflyst:
Grundet de mange restriktioner i forbindelse med COVID19 har vi desværre set os nødsaget til at aflyse det årlige sponsorcykelløb.
Dette har naturligvis en stor økonomisk konsekvens for klubben, og vi vil derfor håbe, at tidligere og nye sponsorer vil bakke op om fremtidige tiltag. Mere om dette senere.