Skibby Rundt 2017


Skibby Badmintonklubs årlige cykelløb Skibby Rundt køres torsdag d. 8. juni kl. 19-20. Hele arrangementet løber fra ved 18-tiden og til ca. 21.30, centreret omkring Bymidten.

Siden 2001 har Skibby Badmintonklub afholdt det årlige cykelløb for at samle penge ind til klubbens ungdomsafdeling. Pengene muliggør et højt aktivitetsniveau med blandt andet sommerlejr og klubaftener. Derudover er det muligt for klubben at sende ungdomsspillerne til mange individuelle turneringer. Løbet afvikles på en 2.5 km lang rundstrækning i Skibby med start og opløb i Bymidten. Rytterne skal hver især tegne “sponsoraftaler” med så mange som muligt, der vil give x-antal kr. pr. km, som rytteren har kørt.

Som altid har vi brug for en masse hjælpere for at få arrangementet afviklet.

 

Det er her, DU kommer ind i billedet!

 

Først og fremmest vil vi jo gerne have nogle til at cykle og tegne nogle sponsorkontrakter. Det foregår på den måde, at hver enkelt cykelrytter tegner nogle sponsorkontrakter (med venner, familie, erhvervsdrivende), som giver et beløb pr. km., rytteren når at køre på den time, løbet varer.

Det kræver ingen fancy cykel eller smart cykeltøj. Blot en funktionsdygtig cykel og en cykelhjelm. Og så skal man være fyldt 15 år.

 

Herudover skal vi buge en masse andre hjælpere, primært til at stå som flagposter på ruten og hjælpe bilisterne, så der ikke sker uheld på ruten. Men også omgangstællere og kagesælgere.

 

Så hjælp din badmintonklub og meld dig som rytter/hjælper!

 

Vi glæder os til at høre fra jer på susanmadsen@mail.dk eller 21401936.

 

Mange hilsner fra Cykeludvalget

Cathrine Gjelstrup

Danny Nielsen

Jesper Bengtsson

Carsten Schrøder

Susan Madsen

 
Kom og støt op om et godt arrangement – Vi glæder os til at se dig og din familie!