Skibby badminton afholder netop træningslejr for ungdomsspillerne.  
 
16 ungdomsspillere deltager aktivt i lejren. Der bliver gået til den. Fredag stod den på sko-hockey, masser af badminton spil, konkurrencer, træningslege i relation til badminton spillet, samt natbadminton. Inden sove tid, var der tid til hygge og film hvorefter der blev sagt go´nat kl. ca. 23.00.
Kl. 07.00 her til morgen var de fleste oppe og klar til morgenmad med morgenbrød sponsoreret fra Station - tak for det.
Træningspas startede i dag d.9.januar kl. 8.30, hvor der skulle stjæles "æg" fra hinanden. Derefter teknik træning, som kan være lidt svært at koncentrere sig om, efter en nat,hvor det måske ikke er blevet til så meget søvn, fordi hyggesnak på luftmadrasser var sjovere end at sove:)
 
Trænerne fredag, Mathias Brænder, Emil skov Heede og Louise Thanning stod for en suveræn gennemførsel af et sjovt program - TAK
 
Lørdag var Mathias og Emil tilbage i hallen denne gang sammen med Daniel Hørman er super trænerteam som på alle måder motiverer og hjælper, selv trætte spillere, til at få endnu en sjov og lærerig dag i badmintonhallen.  
 
I løbet af dagen fyldes energidepoterne op med bl.a. frugt, som er sponsoreret af Netto Skibby - en stor tak til Jer.
 
Træningslejren slutter lørdag kl. 13.30,hvor spilleren inden da, har spist en sund frokost og sluttet af med massage af ben og arme.
 
Forældre har aktivt hjulpet til for at lejren kunne gennemføres. Tak til jer som har hjulpet med indkøb, madlavning og siddet nattevagter. 
 
Ungdomsudvalget, Kirsten Brænder, Tina Skov Heede, Susan Madsen samt Pernille Andersen, har stået for planlægning af lejren.